GEO Koleji Tanitim Günü 6 Nisan'da

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

Detaylı İncele
GEO Koleji’nde Erken Kayit Dönemi Basladi!

GEO Koleji’nde Erken Kayıt Dönemi Başladı!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde Erken Kayıt Dönemi avantajlarından yararlanmak, okulumuzu ve eğitim modelimizi daha yakından tanımak için tıklayınız.

Gelecegin Ögretmenini Ariyoruz!

Gelecegin Ögretmenini Arıyoruz!

Atasehir Kampüsümüz Açildi

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

GEO Koleji olarak, geleceğe hazır olan ve geleceği yöneten bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda, üretken ve deneyimli eğitimci kadrosunu bir araya getirdik.

Balmumcu Kampüsümüz Açildi

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Kampüsler

Balmumcu Kampüsü

Eylül 2018'de eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Balmumcu kampüsümüzde; okul öncesi, ilköğretim, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde, GEO Eğitim 4.0 modeli ile çok işlevli bir başarı için bütün çocuklarımızı geleceğin insanı olarak yetiştiriyoruz.

Geleceğin Eğitim İçeriği, Geleceğin Öğretmeni, Geleceğin Teknolojisi ve Geleceğin Mimarisi başlıklarıyla oluşturulan GEO Eğitim 4.0 modeli ile bütün öğrencilerimizi; geleceğe becerilerini geliştirmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, bilgi olarak donanımlı ve etik değerlere sahip bireyler olarak hazırlarken “Kavramların mimarisi mekanın da mimarisidir” diyerek eğitim modelimizi destekleyen özel mekanlar tasarlıyoruz. Bu kapsamda; GEO Class & Class Plus, GEO Hub, GEO Amphi, GEO C-Lab, GEO T-Lab gibi geleceğin mimarisini yansıtan GEO’ya özel alanlarımız dışında kampüsümüzde ayrıca kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, jimnastik salonu, laboratuvar, konferans salonu ve yemekhane bulunmaktadır...

Kampüsler

Ataşehir Kampüsü

Eylül 2018'de eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Ataşehir kampüsümüzde; okul öncesi, ilköğretim, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde, GEO Eğitim 4.0 modeli ile çok işlevli bir başarı için bütün çocuklarımızı geleceğin insanı olarak yetiştiriyoruz.

Geleceğin Eğitim İçeriği, Geleceğin Öğretmeni, Geleceğin Teknolojisi ve Geleceğin Mimarisi başlıklarıyla oluşturulan GEO Eğitim 4.0 modeli ile bütün öğrencilerimizi; geleceğe becerilerini geliştirmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, bilgi olarak donanımlı ve etik değerlere sahip bireyler olarak hazırlarken “kavramların mimarisi mekanın da mimarisidir” diyerek eğitim modelimizi destekleyen özel mekanlar tasarlıyoruz. Bu kapsamda; GEO Class & Class Plus, GEO Hub, GEO Amphi, GEO C-Lab, GEO T-Lab gibi geleceğin mimarisini yansıtan GEO’ya özel alanlarımız dışında kampüsümüzde ayrıca kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, jimnastik salonu, kütüphane, laboratuvarlar, konferans salonu, yemekhane ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

GEO Eğitim 4.0

GEO Koleji, Endüstri 4.0 çerçevesinde, fark yaratacak ve onu tam uyumla zenginleştirip yönetecek kuşaklar yetiştirmek için GEO Eğitim 4.0 modelini oluşturdu.

Geleceğin Eğitim İçeriği

Geleceğin Eğitim İçeriği, GEO Koleji’nin geliştirdiği sekiz başlık üzerine kurulmuş özel bir eğitim öğretim modelidir.

Geleceğin Öğretmeni

GEO Koleji’nin eğitim felsefesinde “Geleceğin Öğretmeni” aynı zamanda öğretmenlik mesleğinin de geleceğidir.

Geleceğin Mimarisi

Eğitime dair kavramların yeniden ele alınıp tasarlanması GEO’yu bu tasarımların mekanlara yansıması olan geleceğin okul mimarisine götürdü.

Geleceğin Teknolojisi

21. yüzyıl, teknolojide küresel ölçekte araştırma, geliştirme, inovasyon ve atılımların birbirini izlediği bir asır olarak başlamış ve öyle de devam edecektir.

Detaylı İncele
Sizi aramamızı ister misiniz?