Teknolojiden Daha Ötesi

21. yüzyıl teknolojide küresel ölçekte araştırma, geliştirme, inovasyon ve atılımların birbirini izlediği bir asır olarak başlamış ve öyle de devam edecektir. Bu bağlamda GEO Koleji teknolojiyi eğitim öğretim sisteminin en önemli bileşenlerinden biri olarak ele almaktadır.

GEO’da çocuklar teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmayı öğrenirken, becerilerini geliştirmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, bilgi olarak donanımlı ve etik değerlere sahip bireyler olarak yetişirler.

GEO Eğitim Modeli öğrencileri geleceğe hazırlamak için geliştirilmiş, çok yönlü ve son derece detaylı bir eğitim teknolojileri planlaması içerir. GEO’da uygulanan bu yapı ile GEO öğrencilerine eğitim vermenin yanı sıra eğitim öğretim süreçlerini geliştirmek için de teknolojiyi kullanılır.

GEO LMS

GEO LMS (Learning Management System), GEO’da öğrenci ve veli ile iletişim, öğrencinin eğitim süreçleri, ölçme değerlendirme süreçleri, katıldığı etkinlik ve projeleri kayıt altına alan sistemdir. Oluşan tüm veriler bu sistemde analiz edilir ve kişiselleştirilmiş öğrenme amacı ile kullanılır. Akıllı tahta ve dijital materyal sistemi sayesinde, öğrenci sınıfta işlenen dersleri evinde tekrar edebilir, ödevlerini online olarak yapabilir.

GEO R&D

GEO, önde gelen uluslararası teknoloji şirketleriyle iş birliğine büyük önem verir. GEO R&D (Research & Development), yapılan iş ortaklıkları ile öğrencilerin fikir ve hayal güçlerini kullanarak kurguladıkları geleceğin eğitim teknolojilerini geliştirmeye yönelik Ar-Ge çalışmalarını paylaşma ve desteklemeyi esas alır.