Bambaşka Bir Gelecek Anlayışı

Gelecek, her ne kadar öngörürsek görelim, bizler için hep bilinmezliğini koruyacak. GEO Koleji’nin geleceğe hazırlığı da bu bilinmezliğe rağmen, öğrencilerini evrensel öngörüler çerçevesinde bilgi ve beceri donanımı ile yetiştirmektir.

Vizyon

21. yüzyılın yaşam becerileri ile donatılmış, üreten, uluslararası bakış açısına sahip, geleceğine ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirmektir.

Misyon

GEO Koleji her türlü farklılığa saygı gösteren, teknolojiyi aktif kullanarak yüzyılın dinamiklerine değer katan; akademik eğitimin ötesinde merak, tutku, irade, ilham, erdem değerlerinin ışığında Atatürk ilke ve devrimlerinden hiç bir zaman ödün vermeyen, uluslar ve kültürler arası hoşgörüye sahip bireyler yetiştirir.

GEO Koleji Neden Kuruldu?

GEO Koleji, geliştirdiği GEO Eğitim Modeli kapsamında, Geleceğin Eğitim İçeriği ile 21. yüzyıl pedagojisi çerçevesinde öğrencilerin merak, tutku, irade, ilham ve erdemle öğrenmelerine fırsat vermek, Geleceğin Öğretmeni ile bireysel farklılıkların değerli olduğu bir iklimde akademik destek stratejileri geliştirerek kişisel öğrenme planları oluşturmak, Geleceğin Teknolojisi ile yaşamın ve öğrenmenin her alanında teknolojiyi aktif kullanarak yüzyılın dinamiklerine değer katan bir öğrenen toplumu yetiştirmek, Geleceğin Mimarisi ile yenilikçi öğrenme mekanları tasarlayarak öğrencilerin öğrenme ve yaşam kalitesini yükseltmek için kuruldu. Artık GEO var!