Kampüs'ten Haberler

Atatürk'ü Anma Töreni
10.11.2019

Atatürk'ü Anma Töreni

Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...
Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi
05.11.2019

Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi

Ünlü ressam Tolga Ertem önderliğinde benzersiz Atatürk portreleri GEO Koleji'nde renklendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık
29.10.2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı öğrenci, veli, öğretmen, müdür ve yöneticilerimizle Balmumcu ve Ataşehir kampüslerimizde coşkuyla kutladık, yaşasın cumhuriyet!
GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!
02.10.2019

GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!

Dans; duyguların ve fikirlerin, hareket, müzik ve ritim ile vücudun fiziksel ifadesidir. Tarih boyunca her kültürün kalbinin derinliklerinde yer almış olan dans, insanlığın nabzının bir parçasıdır.
Balmumcu Kampüsü Veli Oryantasyonlarımız Gerçekleştirildi
05.09.2019

Balmumcu Kampüsü Veli Oryantasyonlarımız Gerçekleştirildi

2019-20 eğitim öğretim yılı veli oryantasyonlarımızı Balmumcu kampüsümüzde de gerçekleştirdik.
Balmumcu Kampüsü İlkokul

İlkokul çağı, öğrencinin tüm gelişim alanlarında hızla geliştiği ve farklılaştığı bir dönemdir. İlkokulda hedefimiz; donanımlı öğretmenlerimizin rehberliğinde, öğrencilerimizde “merak” duygusu uyandırarak bilgiye ulaşmalarına rehberlik etmek ve ulaştıkları bilgiyi anlamlandırıp günlük hayatında kullanabilme becerileri kazandırarak geleceğin bilinmezlikleri ile baş edebilmeleri için tam donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. GEO’da “Her birey farklıdır ve tektir.” düşüncesinden yola çıkarak öğrencilerimizin hem sosyal becerilerini hem de akademik başarılarını, geleneksel yöntemlerden farklı, yaparak ve yaşayarak öğrenme ortamı sağlayan çok sayıda ders ve etkinlik planlanmıştır. Kendine güvenen, dönüşümlü düşünebilen, var olan potansiyellerinin farkına varan, sosyal becerilerle donatılmış bireyler yetiştirirken; öğretim programlarımızı, GEO Eğitim 4.0 modeli çerçevesinde, yapıcı yaklaşım esaslarına göre, alanlarında uzman kadromuz tarafından hazırlanan kazanımlarla sağlamaktayız. GEO Genius Hour ve GEO Must (Try, Play, Listen, Watch) derslerimizde, öğrencilerimiz üreterek ve bir ürün ortaya koyarak aktif öğrenme sürecinde rol alırlar.

Detaylı İncele

GEO Eğitim Modeli

Endüstri 4.0, içinde yaşadığımız dünyanın bütün dinamiklerini yeniden ve köklü bir biçimde değiştirerek benzersiz bir geleceğin kapılarını açıyor. Bu başlıklar doğrultusunda birbirinden ayrılmaz bir bütün olarak yapılandırılan GEO Eğitim modeli, çok işlevli bir başarı için bütün çocukları geleceğin insanı olarak yetiştirmeye hazır!

Balmumcu Kampüsü

Gelecek o! Onun geleceği GEO!

Eylül 2018'de eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Balmumcu kampüsümüzde; okul öncesi, ilköğretim, ortaokul ve lise kademelerinde, GEO Eğitim Modeli ile çok işlevli bir başarı için bütün çocuklarımızı geleceğin insanı olarak yetiştiriyoruz.

Geleceğin Eğitim İçeriği, Geleceğin Öğretmeni, Geleceğin Teknolojisi ve Geleceğin Mimarisi başlıklarıyla oluşturulan GEO Eğitim Modeli ile bütün öğrencilerimizi; geleceğe becerilerini geliştirmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, bilgi olarak donanımlı ve etik değerlere sahip bireyler olarak hazırlarken “kavramların mimarisi mekanın da mimarisidir” diyerek eğitim modelimizi destekleyen özel mekanlar tasarlıyoruz. Bu kapsamda; GEO Class, GEO Amphi, GEO C-Lab, GEO T-Lab gibi geleceğin mimarisini yansıtan GEO’ya özel alanlarımız dışında kampüsümüzde ayrıca kapalı spor salonu, kış bahçesi, jimnastik salonu, kütüphane, laboratuvarlar, konferans salonu, yemekhane ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

GEO Class, 21. yüzyılın modern yüzünü yansıtan akıllı tahtası, özel masa sandalyeleri ve diğer araç gereçleri ile eğitim felsefemize en uygun sınıf ortamlarıdır. GEO’da teneffüsler dahil bütün zamanlar aktif dinlenme kavramının hayata geçirilebileceği, öğrencinin sosyal ve bilişsel gelişimine hizmet eden bir anlayışla düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilerimiz sınıflardan koridorlara, okulun her santimetrekaresinde aktif bir şekilde öğreniyor.

GEO Koleji, sadece geleceğin eğitimi ile değil, geleceğin mimarisi ile de 21. yüzyıla hazırlanan gençliğimize gerekli olan tüm kazanımları eksiksiz edinmesi için yol gösteriyor!

Adres

Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad. No: 24-38 B Blok Ataşehir / İstanbul 34750

Bilgi ve Kayıt

info@geokoleji.com