Kampüs'ten Haberler

Atatürk'ü Anma Töreni
10.11.2019

Atatürk'ü Anma Töreni

Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...
Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi
05.11.2019

Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi

Ünlü ressam Tolga Ertem önderliğinde benzersiz Atatürk portreleri GEO Koleji'nde renklendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık
29.10.2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı öğrenci, veli, öğretmen, müdür ve yöneticilerimizle Balmumcu ve Ataşehir kampüslerimizde coşkuyla kutladık, yaşasın cumhuriyet!
GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!
02.10.2019

GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!

Dans; duyguların ve fikirlerin, hareket, müzik ve ritim ile vücudun fiziksel ifadesidir. Tarih boyunca her kültürün kalbinin derinliklerinde yer almış olan dans, insanlığın nabzının bir parçasıdır.
Balmumcu Kampüsü Veli Oryantasyonlarımız Gerçekleştirildi
05.09.2019

Balmumcu Kampüsü Veli Oryantasyonlarımız Gerçekleştirildi

2019-20 eğitim öğretim yılı veli oryantasyonlarımızı Balmumcu kampüsümüzde de gerçekleştirdik.
Balmumcu Kampüsü Lise

Lise; öğrencilerin akademik birikimlerini, toplum hayatına yönelik deneyimleri ile ilişkilendirdikleri, üniversite ve profesyonel hayata hazırlıklarında ivme kazandıkları, daha dinamik iş birliği yapabilecekleri bir öğrenme ortamıdır. GEO Koleji olarak lise öğrencilerini; üst düzey düşünme becerisine ve çeşitli rollere adapte olma yeteneğine sahip, cesur ve uyumlu, düşünceleriyle bilgiyi, inanç ve değerleri elde eden ve ifade eden birer iletişim uzmanı olarak görüyoruz.

GEO, öğrencilerini; Geleceğin Eğitimi İçeriği başlığından yola çıkarak öğrenmenin sorumluluğunu taşıyan, duyarlı, güncel hayata ve dünyaya uyumlu, farklı kültürlere saygı duyan, çevresinde olan biteni merak eden, araştıran, sorgulayan, 21. yüzyılda yaşam standartlarına yön verecek, iletişim yeterliliğine dil ve kültürel bilgiyi entegre ederek, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, dünya vatandaşı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefler.

Detaylı İncele

GEO Eğitim Modeli

Endüstri 4.0, içinde yaşadığımız dünyanın bütün dinamiklerini yeniden ve köklü bir biçimde değiştirerek benzersiz bir geleceğin kapılarını açıyor. Bu başlıklar doğrultusunda birbirinden ayrılmaz bir bütün olarak yapılandırılan GEO Eğitim modeli, çok işlevli bir başarı için bütün çocukları geleceğin insanı olarak yetiştirmeye hazır!

Balmumcu Kampüsü

Gelecek o! Onun geleceği GEO!

Eylül 2018'de eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Balmumcu kampüsümüzde; okul öncesi, ilköğretim, ortaokul ve lise kademelerinde, GEO Eğitim Modeli ile çok işlevli bir başarı için bütün çocuklarımızı geleceğin insanı olarak yetiştiriyoruz.

Geleceğin Eğitim İçeriği, Geleceğin Öğretmeni, Geleceğin Teknolojisi ve Geleceğin Mimarisi başlıklarıyla oluşturulan GEO Eğitim Modeli ile bütün öğrencilerimizi; geleceğe becerilerini geliştirmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, bilgi olarak donanımlı ve etik değerlere sahip bireyler olarak hazırlarken “kavramların mimarisi mekanın da mimarisidir” diyerek eğitim modelimizi destekleyen özel mekanlar tasarlıyoruz. Bu kapsamda; GEO Class, GEO Amphi, GEO C-Lab, GEO T-Lab gibi geleceğin mimarisini yansıtan GEO’ya özel alanlarımız dışında kampüsümüzde ayrıca kapalı spor salonu, kış bahçesi, jimnastik salonu, kütüphane, laboratuvarlar, konferans salonu, yemekhane ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

GEO Class, 21. yüzyılın modern yüzünü yansıtan akıllı tahtası, özel masa sandalyeleri ve diğer araç gereçleri ile eğitim felsefemize en uygun sınıf ortamlarıdır. GEO’da teneffüsler dahil bütün zamanlar aktif dinlenme kavramının hayata geçirilebileceği, öğrencinin sosyal ve bilişsel gelişimine hizmet eden bir anlayışla düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilerimiz sınıflardan koridorlara, okulun her santimetrekaresinde aktif bir şekilde öğreniyor.

GEO Koleji, sadece geleceğin eğitimi ile değil, geleceğin mimarisi ile de 21. yüzyıla hazırlanan gençliğimize gerekli olan tüm kazanımları eksiksiz edinmesi için yol gösteriyor!

Adres

Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad. No: 24-38 B Blok Ataşehir / İstanbul 34750

Bilgi ve Kayıt

info@geokoleji.com