Kampüs'ten Haberler

Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi
05.11.2019

Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi

Ünlü ressam Tolga Ertem önderliğinde benzersiz Atatürk portreleri GEO Koleji'nde renklendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık
29.10.2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı öğrenci, veli, öğretmen, müdür ve yöneticilerimizle Balmumcu ve Ataşehir kampüslerimizde coşkuyla kutladık, yaşasın cumhuriyet!
GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!
02.10.2019

GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!

Dans; duyguların ve fikirlerin, hareket, müzik ve ritim ile vücudun fiziksel ifadesidir. Tarih boyunca her kültürün kalbinin derinliklerinde yer almış olan dans, insanlığın nabzının bir parçasıdır.
Balmumcu Kampüsü Veli Oryantasyonlarımız Gerçekleştirildi
05.09.2019

Balmumcu Kampüsü Veli Oryantasyonlarımız Gerçekleştirildi

2019-20 eğitim öğretim yılı veli oryantasyonlarımızı Balmumcu kampüsümüzde de gerçekleştirdik.
2019-20 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedik
19.08.2019

2019-20 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedik

2019-2020 eğitim öğretim yılı seminer dönemine büyüyen GEO ailemiz ile merhaba dedik.
Balmumcu Kampüsü Okul Öncesi

Okul öncesi dönem, çocuğun öğrenmesinin en yoğun olduğu, davranışların, zihinsel yeteneklerinin en hızlı geliştiği ve biçimlendiği dönemdir. Bu süreçte kazanılan davranışlar tüm yaşam boyunca devam eder. GEO Koleji’nde bireyin kişilik oluşumunun en kıymetli yılları olan erken çocukluk döneminde verilen eğitime özel bir önem verilir. GEO okul öncesi eğitim programı, çocuğun kişilik özelliklerini dikkate alarak potansiyel gelişimine ve zeka alanlarında kendini yansıtmasına imkan veren çalışmalarla, her bir çocuğun benzersizliğine vurgu yapar. Bu yaş grubu çocukların, sosyal ve duygusal gelişimi desteklenirken yetişkinlik döneminde de daha üretici ve verimli olmaları sağlanır. GEO okul öncesi eğitim programı, ilk deneyimlerin getireceği akademik başarı ile birlikte hayat başarısını da odağa almış, bu gereklerden yola çıkarak bütünsel gelişimi hedefler.

Okul öncesi eğitimin en temel amacı çocukları sosyal, duygusal, fiziksel, bilişsel ve öz bakım becerileri ile donatıp bir üst eğitim basamağına hazırlamaktır. GEO okul öncesi öğrencileri, bütüncül olarak ilkokula hazır bulunma becerilerini, güvenli bir öğrenme çevresinde geliştirirler.

Detaylı İncele

GEO Eğitim Modeli

Endüstri 4.0, içinde yaşadığımız dünyanın bütün dinamiklerini yeniden ve köklü bir biçimde değiştirerek benzersiz bir geleceğin kapılarını açıyor. Bu başlıklar doğrultusunda birbirinden ayrılmaz bir bütün olarak yapılandırılan GEO Eğitim modeli, çok işlevli bir başarı için bütün çocukları geleceğin insanı olarak yetiştirmeye hazır!

Balmumcu Kampüsü

Gelecek o! Onun geleceği GEO!

Eylül 2018'de eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan Balmumcu kampüsümüzde; okul öncesi, ilköğretim, ortaokul ve lise kademelerinde, GEO Eğitim Modeli ile çok işlevli bir başarı için bütün çocuklarımızı geleceğin insanı olarak yetiştiriyoruz.

Geleceğin Eğitim İçeriği, Geleceğin Öğretmeni, Geleceğin Teknolojisi ve Geleceğin Mimarisi başlıklarıyla oluşturulan GEO Eğitim Modeli ile bütün öğrencilerimizi; geleceğe becerilerini geliştirmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, bilgi olarak donanımlı ve etik değerlere sahip bireyler olarak hazırlarken “kavramların mimarisi mekanın da mimarisidir” diyerek eğitim modelimizi destekleyen özel mekanlar tasarlıyoruz. Bu kapsamda; GEO Class, GEO Amphi, GEO C-Lab, GEO T-Lab gibi geleceğin mimarisini yansıtan GEO’ya özel alanlarımız dışında kampüsümüzde ayrıca kapalı spor salonu, kış bahçesi, jimnastik salonu, kütüphane, laboratuvarlar, konferans salonu, yemekhane ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

GEO Class, 21. yüzyılın modern yüzünü yansıtan akıllı tahtası, özel masa sandalyeleri ve diğer araç gereçleri ile eğitim felsefemize en uygun sınıf ortamlarıdır. GEO’da teneffüsler dahil bütün zamanlar aktif dinlenme kavramının hayata geçirilebileceği, öğrencinin sosyal ve bilişsel gelişimine hizmet eden bir anlayışla düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilerimiz sınıflardan koridorlara, okulun her santimetrekaresinde aktif bir şekilde öğreniyor.

GEO Koleji, sadece geleceğin eğitimi ile değil, geleceğin mimarisi ile de 21. yüzyıla hazırlanan gençliğimize gerekli olan tüm kazanımları eksiksiz edinmesi için yol gösteriyor!

Adres

Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad. No: 24-38 B Blok Ataşehir / İstanbul 34750

Bilgi ve Kayıt

info@geokoleji.com