<>

Öğrenme, öğrenen için anlamlı olması gereken ve yaşam boyu yeni beceriler, yeni düşünceler ve yeni davranışlar geliştirdiği kişisel bir eylemdir. Öğrenme alışkanlığımızın oluşmasında en büyük etkiye sahip ortamlar; okulumuz, ailemiz ve çevremizdir. Bu nedenle GEO Koleji’nde eğitim öğrenene söz hakkı verir ve iş birlikçidir.

GEO eğitimci kadrosu olarak öğrencilerimizin hayatındaki rolümüzü, onlara öğrenmeyi öğreneceği ve bunu merakla, tutkuyla, iradeyle, ilhamla ve erdemle sürdürecekleri kişisel öğrenme planları oluşturmak olarak tanımlıyoruz. Bu kapsamda programlarımızda yer verdiğimiz GEO Genius Hour ile öğrencilerimizin merak alanlarını bilimle buluşturan uzun soluklu projeler yapmalarını, etkileşim odaklı GEO Amphi saatlerinde kendi öğrenme biçimlerini keşfetmelerini, GEO Play ile oyunla akademik yeterlilikleri geliştirmelerini, GEO Real Life Skills derslerinde temel yaşam becerilerini destekleyecek gerçek hayatla ilişkili atölye çalışmalarına katılmalarını sağlıyoruz.

<><>