1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

07.01.2019

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! Ataşehir kampüsümüzde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlar ve espor severler davetli. Şanslı katılımcımıza imzalı forma hediye edilecek bu etkinlik için kaydınızı aşağıdaki formu doldurarak yaptırabilirsiniz.

Kapı Açılış: 11.00

Etkinlik Başlangıç: 11.30

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

GEO Koleji ''IB Diploma Programı'' Resmi Adayı Oldu
01.06.2019

GEO Koleji ''IB Diploma Programı'' Resmi Adayı Oldu

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

Sizi aramamızı ister misiniz?