1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

07.01.2019

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! Ataşehir kampüsümüzde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlar ve espor severler davetli. Şanslı katılımcımıza imzalı forma hediye edilecek bu etkinlik için kaydınızı aşağıdaki formu doldurarak yaptırabilirsiniz.

Kapı Açılış: 11.00

Etkinlik Başlangıç: 11.30

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri
27.03.2019

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Balmumcu kampüsü olarak aynı saat aralığında kitap okuyup, kitap okumanın önemi üzerine farkındalığımızı arttırdık.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık
08.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Etkinlikleri
18.03.2019

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Etkinlikleri

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünde tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Pi Günü Etkinliği
14.03.2019

Pi Günü Etkinliği

Pi Günü etkinlikleri kapsamında, düzenlediğimiz Rap yarışması ile öğrenme ve anlamamızı kolaylaştırdık.

Atatürk'ü Tanıyalım
09.11.2018

Atatürk'ü Tanıyalım

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı.

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı
22.01.2019

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi perdelerini Bremen Mızıkacıları tiyatrosu ile açtı. İzlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür ederiz.

Sizi aramamızı ister misiniz?