2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı
22.01.2019

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi perdelerini Bremen Mızıkacıları tiyatrosu ile açtı. İzlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür ederiz.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Etkinlikleri
18.03.2019

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Etkinlikleri

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünde tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık
08.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi
05.12.2018

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi

Ataşehir kampüsü olarak ev sahipliği yaptığımız, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Çöl Kaplanı tanıtım gösterimi kapsamında Sayın Kaymakamımızı ve İlçe Protokolünü ağırladık.

Sizi aramamızı ister misiniz?