2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi
05.12.2018

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi

Ataşehir kampüsü olarak ev sahipliği yaptığımız, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Çöl Kaplanı tanıtım gösterimi kapsamında Sayın Kaymakamımızı ve İlçe Protokolünü ağırladık.

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

Atatürk'ü Anma Töreni
10.11.2018

Atatürk'ü Anma Töreni

Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık
29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.

Bale Derslerimiz Başladı
12.11.2018

Bale Derslerimiz Başladı

Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman eğitmeni eşliğinde uyguladığımız bale dersimizde, esnetme ile başlayıp koreografide kullanacağımız hareketleri tekrar ettik.

Sizi aramamızı ister misiniz?