29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

29.10.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
03.03.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Penga ve Menga isimli kitabın yazarı Vivet Pitelon Sparkes, öğrencilerimizle bir atölye gerçekleştirdi.

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri
27.03.2019

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Balmumcu kampüsü olarak aynı saat aralığında kitap okuyup, kitap okumanın önemi üzerine farkındalığımızı arttırdık.

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?
05.11.2018

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Kızılay Haftası kapsamında Kamp Arkadaşım Kızılay hikayesi ve Dostumuzsun Kızılay şarkısı ile görsel - işitsel duyularına hitap eden çalışmalar yapıldı.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Atatürk'ü Tanıyalım
09.11.2018

Atatürk'ü Tanıyalım

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı.

Öğretmen Tanışma Etkinliği
28.08.2018

Öğretmen Tanışma Etkinliği

Öğretmenlerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi öncesi tanışma etkinliğinde bir araya geldi.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.

Sizi aramamızı ister misiniz?