3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

Sizi aramamızı ister misiniz?