8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

08.03.2019

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?
05.11.2018

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Kızılay Haftası kapsamında Kamp Arkadaşım Kızılay hikayesi ve Dostumuzsun Kızılay şarkısı ile görsel - işitsel duyularına hitap eden çalışmalar yapıldı.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.

Pi Günü Etkinliği
14.03.2019

Pi Günü Etkinliği

Pi Günü etkinlikleri kapsamında, düzenlediğimiz Rap yarışması ile öğrenme ve anlamamızı kolaylaştırdık.

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti
09.11.2018

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

03.03.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Penga ve Menga isimli kitabın yazarı Vivet Pitelon Sparkes, öğrencilerimizle bir atölye gerçekleştirdi.

Sizi aramamızı ister misiniz?