Anlık Görev Şenliği

01.12.2018

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı. Performans tabanlı görevler içeren bu şenlikte 4 farklı olağandışı problemi çözmek için ter döken 5. sınıf öğrencilerimiz En İyi Zamanlama ödülüne layık görülürken Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz En Eğlenceli Takım ödülünü aldı.

Pi Günü Etkinliği
14.03.2019

Pi Günü Etkinliği

Pi Günü etkinlikleri kapsamında, düzenlediğimiz Rap yarışması ile öğrenme ve anlamamızı kolaylaştırdık.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.