Anlık Görev Şenliği

01.12.2018

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı. Performans tabanlı görevler içeren bu şenlikte 4 farklı olağandışı problemi çözmek için ter döken 5. sınıf öğrencilerimiz En İyi Zamanlama ödülüne layık görülürken Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz En Eğlenceli Takım ödülünü aldı.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.