Anlık Görev Şenliği

01.12.2018

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı. Performans tabanlı görevler içeren bu şenlikte 4 farklı olağandışı problemi çözmek için ter döken 5. sınıf öğrencilerimiz En İyi Zamanlama ödülüne layık görülürken Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz En Eğlenceli Takım ödülünü aldı.

2019-20 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedik
19.08.2019

2019-20 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedik

2019-2020 eğitim öğretim yılı seminer dönemine büyüyen GEO ailemiz ile merhaba dedik.

MUN’20 Konferansına Katıldık
10.02.2020

MUN’20 Konferansına Katıldık

Balmumcu Kampüsü MUN Kulubü öğrencilerimiz, BAU MUN’20 konferansına katıldılar. MUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansları, dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak genç zihinleri dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma, güncel olaylar, küreselleşme ve çok uluslu diplomasi gibi konularda bilinçlendirmektedir. İngilizce dilinde yürütülen müzakerelerden “Honourable” ödülleri alan ve katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Sizi Hemen Arayalım !