Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

17.09.2018

GEO Koleji olarak, geleceğe hazır olan ve geleceği yöneten bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda, üretken ve deneyimli eğitimci kadrosunu bir araya getirdik. GEO Eğitim 4.0 modeli ile deneyimli GEO Koleji eğitim ve yönetim kadromuz, öğrencilerinin düşünen, sorgulayan, araştıran ve kendi iradeleriyle hayatlarına yön vermelerini destekleyerek yarına sahip çıkacak nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ediyor.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.

Pi Günü Etkinliği
14.03.2019

Pi Günü Etkinliği

Pi Günü etkinlikleri kapsamında, düzenlediğimiz Rap yarışması ile öğrenme ve anlamamızı kolaylaştırdık.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti
09.11.2018

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Etkinlikleri
18.03.2019

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Etkinlikleri

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünde tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Sizi aramamızı ister misiniz?