Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

17.09.2018

GEO Koleji olarak, geleceğe hazır olan ve geleceği yöneten bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda, üretken ve deneyimli eğitimci kadrosunu bir araya getirdik. GEO Eğitim 4.0 modeli ile deneyimli GEO Koleji eğitim ve yönetim kadromuz, öğrencilerinin düşünen, sorgulayan, araştıran ve kendi iradeleriyle hayatlarına yön vermelerini destekleyerek yarına sahip çıkacak nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ediyor.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.