Ataşehir Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu

01.06.2019

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

Özel Ataşehir Geleceğin Okulları Anadolu Lisesi, IB Diploma Programı aday okuludur. Bu okul, bir IB Dünya Okulu olmak için yetkilendirme sürecindedir. IB Dünya Okulları, öğrencilerimiz için çok önemli olduğuna inandığımız yüksek kaliteye inanç, zorlayıcılık ve uluslararası eğitim üzerine ortak bir felsefeyi paylaşırlar. Sadece IB Organizasyonu tarafından yetkilendirilmiş okullar IB Organizasyonu’nun sunduğu dört akademik programdan birisini uygulayabilirler: İlk Yıllar Programı (PYP), Orta Yıllar Programı (MYP), Diploma Programı (DP) veya Kariyer - ilişkili Program (CP). Adaylık statüsü, yetkilendirmenin verileceği hakkında hiçbir şekilde bir garanti vermez.

Daha fazla bilgi için IB Diploma Programı bilgilendirme sayfasını ziyaret edebilirsiniz:  https://www.ibo.org/programmes/diploma-programme/

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.