Ataşehir Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu

01.06.2019

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

Özel Ataşehir Geleceğin Okulları Anadolu Lisesi, IB Diploma Programı aday okuludur. Bu okul, bir IB Dünya Okulu olmak için yetkilendirme sürecindedir. IB Dünya Okulları, öğrencilerimiz için çok önemli olduğuna inandığımız yüksek kaliteye inanç, zorlayıcılık ve uluslararası eğitim üzerine ortak bir felsefeyi paylaşırlar. Sadece IB Organizasyonu tarafından yetkilendirilmiş okullar IB Organizasyonu’nun sunduğu dört akademik programdan birisini uygulayabilirler: İlk Yıllar Programı (PYP), Orta Yıllar Programı (MYP), Diploma Programı (DP) veya Kariyer - ilişkili Program (CP). Adaylık statüsü, yetkilendirmenin verileceği hakkında hiçbir şekilde bir garanti vermez.

Daha fazla bilgi için IB Diploma Programı bilgilendirme sayfasını ziyaret edebilirsiniz:  https://www.ibo.org/programmes/diploma-programme/

*Özel Ataşehir Geleceğin Okulları Anadolu Lisesi is a candidate school for the Diploma Programme. This school is pursuing authorization as an IB World School. IB World Schools share a common philosophy - a commitment to high-quality, challenging, international education- that we believe is important for our students. Only schools authorized by the IB Organization can offer any of its four academic programmes: the Primary Years Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), the Diploma Programme (DP), or the Career-related Programme (CP). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted.

For more information, please follow the IB Diploma Programme link https://www.ibo.org/programmes/diploma-programme/

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.

Kızılay Nedir? Neden Kurulmuştur?
05.11.2018

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Kızılay Haftası kapsamında Kamp Arkadaşım Kızılay hikayesi ve Dostumuzsun Kızılay şarkısı ile görsel - işitsel duyularına hitap eden çalışmalar yapıldı.