Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

09.11.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.