Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

09.11.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

Pi Günü Etkinliği
14.03.2019

Pi Günü Etkinliği

Pi Günü etkinlikleri kapsamında, düzenlediğimiz Rap yarışması ile öğrenme ve anlamamızı kolaylaştırdık.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı
22.01.2019

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi perdelerini Bremen Mızıkacıları tiyatrosu ile açtı. İzlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür ederiz.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.

Sizi aramamızı ister misiniz?