Atatürk'ü Anma Töreni

10.11.2018

Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık
08.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde
27.03.2019

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde

Balmumcu kampüsü perdelerini 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Ceyhun Yılmaz ile açtı.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık
29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.

Sizi aramamızı ister misiniz?