Atatürk'ü Tanıyalım

09.11.2018

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı. Öğrencilerimiz ön bilgileri aldıktan sonra, öğrendiklerini farklı sunumlarla birbirlerine aktardılar. "Atatürk Rozeti" çalışmasında ise yaptıkları rozetleri en sevdikleri renkleri seçerek boyadılar. Ders ardından Florya Atatürk Deniz Köşküne gerçekleşen gezimiz ile bilgilerimizi pekiştirdik.

Öğrencimiz Okul Sporları Eskrim Gençler Flöre Dalında 3. Oldu
11.02.2020

Öğrencimiz Okul Sporları Eskrim Gençler Flöre Dalında 3. Oldu

Ataşehir kampüsü hazırlık sınıfı öğrencimiz Poyraz Ege, 6 Şubat'ta düzenlenen Okul Sporları Eskrim Gençler Flöre Dalı'nda İstanbul 3. olarak bronz madalya almış, elde ettiği derece neticesinde Mart ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanmıştır.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Sizi Hemen Arayalım !