Atatürk'ü Tanıyalım

09.11.2018

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı. Öğrencilerimiz ön bilgileri aldıktan sonra, öğrendiklerini farklı sunumlarla birbirlerine aktardılar. "Atatürk Rozeti" çalışmasında ise yaptıkları rozetleri en sevdikleri renkleri seçerek boyadılar. Ders ardından Florya Atatürk Deniz Köşküne gerçekleşen gezimiz ile bilgilerimizi pekiştirdik.

Anlık Görev Şenliği
01.12.2018

Anlık Görev Şenliği

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.