Atatürk'ü Tanıyalım

09.11.2018

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı. Öğrencilerimiz ön bilgileri aldıktan sonra, öğrendiklerini farklı sunumlarla birbirlerine aktardılar. "Atatürk Rozeti" çalışmasında ise yaptıkları rozetleri en sevdikleri renkleri seçerek boyadılar. Ders ardından Florya Atatürk Deniz Köşküne gerçekleşen gezimiz ile bilgilerimizi pekiştirdik.

Yeterlilik Sınavı Duyurusu
17.06.2019

Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 60. Maddesi uyarınca, Özel Ataşehir Geleceğin Okulu Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim...

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik
13.03.2019

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik

Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi'ne yaptığımız gezi ile atık kumaş ve kağıtların atölyede işlenmesi ve el emeği ile yeniden kağıda dönüştürülmesini gözlemleyerek geri dönüşümün doğaya ve çevreye olan olumlu katkılarını öğrendik.