Atatürk'ü Tanıyalım

09.11.2018

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı. Öğrencilerimiz ön bilgileri aldıktan sonra, öğrendiklerini farklı sunumlarla birbirlerine aktardılar. "Atatürk Rozeti" çalışmasında ise yaptıkları rozetleri en sevdikleri renkleri seçerek boyadılar. Ders ardından Florya Atatürk Deniz Köşküne gerçekleşen gezimiz ile bilgilerimizi pekiştirdik.

''Şehrim Projesi'' Son Buldu
02.04.2019

''Şehrim Projesi'' Son Buldu

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde iki buçuk ay süresince gezi, gözlem, araştırma yoluyla hazırladığımız Şehrim ve Bölgeler proje sunumlarımızı gerçekleştirdik.

GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!
02.10.2019

GEO Dance Academy Kayıtları Başladı!

Dans; duyguların ve fikirlerin, hareket, müzik ve ritim ile vücudun fiziksel ifadesidir. Tarih boyunca her kültürün kalbinin derinliklerinde yer almış olan dans, insanlığın nabzının bir parçasıdır.