Atatürk'ü Tanıyalım

09.11.2018

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı. Öğrencilerimiz ön bilgileri aldıktan sonra, öğrendiklerini farklı sunumlarla birbirlerine aktardılar. "Atatürk Rozeti" çalışmasında ise yaptıkları rozetleri en sevdikleri renkleri seçerek boyadılar. Ders ardından Florya Atatürk Deniz Köşküne gerçekleşen gezimiz ile bilgilerimizi pekiştirdik.

Anlık Görev Şenliği
01.12.2018

Anlık Görev Şenliği

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı.

GEO Koleji Tanıtım Günü 4 Mayıs’da
24.04.2019

GEO Koleji Tanıtım Günü 4 Mayıs’da

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.