Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

17.09.2018

GEO Koleji olarak, geleceğe hazır olan ve geleceği yöneten bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda, üretken ve deneyimli eğitimci kadrosunu bir araya getirdik. GEO Eğitim 4.0 modeli ile deneyimli GEO Koleji eğitim ve yönetim kadromuz, öğrencilerinin düşünen, sorgulayan, araştıran ve kendi iradeleriyle hayatlarına yön vermelerini destekleyerek yarına sahip çıkacak nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ediyor.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

Anlık Görev Şenliği
01.12.2018

Anlık Görev Şenliği

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı.

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik
13.03.2019

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik

Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi'ne yaptığımız gezi ile atık kumaş ve kağıtların atölyede işlenmesi ve el emeği ile yeniden kağıda dönüştürülmesini gözlemleyerek geri dönüşümün doğaya ve çevreye olan olumlu katkılarını öğrendik.

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde
27.03.2019

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde

Balmumcu kampüsü perdelerini 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Ceyhun Yılmaz ile açtı.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık
08.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.

Sizi aramamızı ister misiniz?