Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

17.09.2018

GEO Koleji olarak, geleceğe hazır olan ve geleceği yöneten bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda, üretken ve deneyimli eğitimci kadrosunu bir araya getirdik. GEO Eğitim 4.0 modeli ile deneyimli GEO Koleji eğitim ve yönetim kadromuz, öğrencilerinin düşünen, sorgulayan, araştıran ve kendi iradeleriyle hayatlarına yön vermelerini destekleyerek yarına sahip çıkacak nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ediyor.

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti
09.11.2018

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.