Balmumcu Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu

01.06.2019

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

Özel Balmumcu Geleceğin Okulları Anadolu Lisesi, IB Diploma Programı aday okuludur. Bu okul, bir IB Dünya Okulu olmak için yetkilendirme sürecindedir. IB Dünya Okulları, öğrencilerimiz için çok önemli olduğuna inandığımız yüksek kaliteye inanç, zorlayıcılık ve uluslararası eğitim üzerine ortak bir felsefeyi paylaşırlar. Sadece IB Organizasyonu tarafından yetkilendirilmiş okullar IB Organizasyonu’nun sunduğu dört akademik programdan birisini uygulayabilirler: İlk Yıllar Programı (PYP), Orta Yıllar Programı (MYP), Diploma Programı (DP) veya Kariyer - ilişkili Program (CP). Adaylık statüsü, yetkilendirmenin verileceği hakkında hiçbir şekilde bir garanti vermez.

Daha fazla bilgi için IB Diploma Programı bilgilendirme sayfasını ziyaret edebilirsiniz:  https://www.ibo.org/programmes/diploma-programme/

Anlık Görev Şenliği
01.12.2018

Anlık Görev Şenliği

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı.

Balmumcu Kampüsümüzde İlk Günümüz
09.09.2019

Balmumcu Kampüsümüzde İlk Günümüz

Balmumcu kampüsümüzde ilk günümüz böyle geçti 😊