Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

12.11.2018

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı. Yazarımız Gonca Mine Çelik’in gitar dinletisi ile sonlanan etkinlik ardından öğrencilerimiz kurulan kitap standından istedikleri kitapları seçtiler.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik
13.03.2019

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik

Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi'ne yaptığımız gezi ile atık kumaş ve kağıtların atölyede işlenmesi ve el emeği ile yeniden kağıda dönüştürülmesini gözlemleyerek geri dönüşümün doğaya ve çevreye olan olumlu katkılarını öğrendik.