Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

12.11.2018

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı. Yazarımız Gonca Mine Çelik’in gitar dinletisi ile sonlanan etkinlik ardından öğrencilerimiz kurulan kitap standından istedikleri kitapları seçtiler.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık
29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.

Sizi aramamızı ister misiniz?