Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

12.11.2018

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı. Yazarımız Gonca Mine Çelik’in gitar dinletisi ile sonlanan etkinlik ardından öğrencilerimiz kurulan kitap standından istedikleri kitapları seçtiler.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Anlık Görev Şenliği
01.12.2018

Anlık Görev Şenliği

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı.

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi
05.12.2018

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi

Ataşehir kampüsü olarak ev sahipliği yaptığımız, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Çöl Kaplanı tanıtım gösterimi kapsamında Sayın Kaymakamımızı ve İlçe Protokolünü ağırladık.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

03.03.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

Penga ve Menga isimli kitabın yazarı Vivet Pitelon Sparkes, öğrencilerimizle bir atölye gerçekleştirdi.

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da
22.02.2019

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde
27.03.2019

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde

Balmumcu kampüsü perdelerini 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Ceyhun Yılmaz ile açtı.

21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti
09.11.2018

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

Sizi aramamızı ister misiniz?