Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi

16.04.2019

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Geleceğin Korosu, 16 Nisan Salı günü 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nin açılış gününde konser verdi. Koromuz sırasıyla Tolga Gülen’in “Yeni Senemiz Başlasın”, “Bana Göre Atatürk” şarkıları ile "Zor Değil O" ve "Vak The Rock" şarkılarını seslendirdi.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

''Şehrim Projesi'' Son Buldu
02.04.2019

''Şehrim Projesi'' Son Buldu

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde iki buçuk ay süresince gezi, gözlem, araştırma yoluyla hazırladığımız Şehrim ve Bölgeler proje sunumlarımızı gerçekleştirdik.