02.10.2019

Veli Bilgileri
Öğrenci Bilgileri

Dans; duyguların ve fikirlerin, hareket, müzik ve ritim ile vücudun fiziksel ifadesidir. Tarih boyunca her kültürün kalbinin derinliklerinde yer almış olan dans, insanlığın nabzının bir parçasıdır. Birçok türü, sitili ve geleneği kapsar ve aynı zamanda sürekli değişmektedir. Oynadığı roller, eğlendirmekten kutsallığa kadar uzanır ve türlü toplumsal amacı kapsar.

Dans eğitimi, öğrencilerin sosyal ilişkilerinde, özellikle cinsiyet ve yaş gurupları arasında önemli faydalar sağlar. Dansın pek çok türü dansın doğasında sosyallik barındırır. Eşzamanlı hareket etme ve empati ile doğrudan fiziksel temas içerir. Öğrencilerin birlikte dans etmeleri, iş birliği yapma ve yardımlaşma  becerilerini geliştirir. Dans ayrıca öğrencilerimizin fiziksel aktivite ile eğitimsel başarı arasındaki ilişkinin kanıtlanmış bir örneğidir.

Sonuç olarak bu eğitimin amacı öğrencilerimizin, kazandıkları becerileri, bilgiyi ve deneyimleri iş ve özel hayatlarında uygulayabilen, çok yönlü insanlar olarak yetiştirmelerini sağlamaktır.

GEO Koleji olarak sanat eğitiminin, günümüz eğitiminin başarılı ve yüksek kalitede gerçekleşmesi için vazgeçilmez bir olgu olduğuna inanarak GEO Koleji “GEO Dance Academy”yi başlatıyor. Aşağıda program ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi bulabilirsiniz;

Program Hakkında

Programımız Pazartesi günleri saat 16:30-17:20 arasında haftada 1 ders dans eğitimi olarak gerçekleşecektir.

• Eğitim tüm seviyelerdeki öğrencileri kapsamaktadır.
  • Dersler 50’şer dakikadır.
  • Sınıflar her yaş kategorisine göre açılacaktır.
  • Sınıflar aynı yaş ve seviye öğrencilerden en az 8 en fazla 20 kişilik gruplar halinde oluşturulur.
  • Okulumuz öğrencilerimiz için belirlenen ders ücreti 300TL+KDV olarak belirlenmiştir
  • Dışarıdan gelen öğrenciler için 350TL+KDV olarak belirlenmiştir

Dans Türleri Seçenekleri

• Modern Dans
  • Jazz / Hip-hop
  • Halk Dansları

Anlık Görev Şenliği
01.12.2018

Anlık Görev Şenliği

Ataşehir kampüsü 5. sınıf öğrencilerimiz ile Lise Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Destination Imagination Anlık Görev Şenliği’ne katıldı.

02.10.2019