GEO Eğitim Bursu

10.04.2019

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

Seni tanımamız için bizlere kısaca kendini anlat; bilim, kültür, sanat, spor veya espor alanlarında yeteneklerini sergilediğin kısa bir video çek GEO Koleji’nden eğitim bursu kazan!

Bu alanlarda bugüne kadar bir çalışma gerçekleştirmemiş olabilirsin, o zaman şu soruya cevap vermen bizler için yeterli olacaktır “Gelecekten beklentin nedir? Geleceğin okulu GEO Koleji hayalindeki gelecek için sana nasıl yardımcı olabilir?”

Videonu kayıt ederken başta kendini tanıtmayı unutma. Ardından aşağıdaki bilgilerle birlikte WhatsApp’tan 0531 882 57 77’ye göndermen yeterli!

• Veli Adı Soyadı :
  • Veli Cep Telefonu :
  • Öğrenci Adı Soyadı :
  • Başlayacağı Sınıf :

Tüm ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerimizi, GEO Koleji’nin benzersiz eğitim modelinden faydalanabilmesi için GEO Eğitim Bursu’na başvurmaya davet ediyoruz.

Başvuru Koşulları

GEO Eğitim Bursu’na tüm ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerimizi davet ediyoruz. Okul öncesi ve 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimiz “Bilgi ve Kayıt” formunu doldurarak müracaat edebilirler.

Son başvuru 12 Mayıs 2019 Pazar günü.

WhatsApp üzerinden ilgili video ve içeriğin 0531 882 57 77’ye gönderilmesi ile gönderen kişi Telif Devir Hakkı Sözleşmesi’ni ve KVKK’yı okuyup, onayladığını kabul eder.

Balmumcu Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu
01.06.2019

Balmumcu Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık
29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.