GEO Eğitim Bursu

10.04.2019

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

Seni tanımamız için bizlere kısaca kendini anlat; bilim, kültür, sanat, spor veya espor alanlarında yeteneklerini sergilediğin kısa bir video çek GEO Koleji’nden eğitim bursu kazan!

Bu alanlarda bugüne kadar bir çalışma gerçekleştirmemiş olabilirsin, o zaman şu soruya cevap vermen bizler için yeterli olacaktır “Gelecekten beklentin nedir? Geleceğin okulu GEO Koleji hayalindeki gelecek için sana nasıl yardımcı olabilir?”

Videonu kayıt ederken başta kendini tanıtmayı unutma. Ardından aşağıdaki bilgilerle birlikte WhatsApp’tan 0531 882 57 77’ye göndermen yeterli!

• Veli Adı Soyadı :
  • Veli Cep Telefonu :
  • Öğrenci Adı Soyadı :
  • Başlayacağı Sınıf :

Tüm ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerimizi, GEO Koleji’nin benzersiz eğitim modelinden faydalanabilmesi için GEO Eğitim Bursu’na başvurmaya davet ediyoruz.

Başvuru Koşulları

GEO Eğitim Bursu’na tüm ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerimizi davet ediyoruz. Okul öncesi ve 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimiz “Bilgi ve Kayıt” formunu doldurarak müracaat edebilirler.

Son başvuru 12 Mayıs 2019 Pazar günü.

WhatsApp üzerinden ilgili video ve içeriğin 0531 882 57 77’ye gönderilmesi ile gönderen kişi Telif Devir Hakkı Sözleşmesi’ni ve KVKK’yı okuyup, onayladığını kabul eder.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.