GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

26.12.2018

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi
16.04.2019

Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Geleceğin Korosu, 16 Nisan Salı günü 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nin açılış gününde konser verdi.

''Grandparents Day'' Etkinliği Gerçekleştirdik
04.04.2019

''Grandparents Day'' Etkinliği Gerçekleştirdik

Aile katılım etkinliğimizde yaşlılar haftası nedeniyle Balmumcu kampüsü okul öncesi sınıflarımızda “Grandparents Day” etkinliği gerçekleştirdik.