GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

26.12.2018

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık
29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.