GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

26.12.2018

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Ataşehir Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Ataşehir kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.