GEO Koleji ''IB Diploma Programı'' Resmi Adayı Oldu

01.06.2019

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

Özel Ataşehir Geleceğin Okulları Anadolu Lisesi, IB Diploma Programı aday okuludur. Bu okul, bir IB Dünya Okulu olmak için yetkilendirme sürecindedir. IB Dünya Okulları, öğrencilerimiz için çok önemli olduğuna inandığımız yüksek kaliteye inanç, zorlayıcılık ve uluslararası eğitim üzerine ortak bir felsefeyi paylaşırlar. Sadece IB Organizasyonu tarafından yetkilendirilmiş okullar IB Organizasyonu’nun sunduğu dört akademik programdan birisini uygulayabilirler: İlk Yıllar Programı (PYP), Orta Yıllar Programı (MYP), Diploma Programı (DP) veya Kariyer - ilişkili Program (CP). Adaylık statüsü, yetkilendirmenin verileceği hakkında hiçbir şekilde bir garanti vermez.

Daha fazla bilgi için IB Diploma Programı bilgilendirme sayfasını ziyaret edebilirsiniz:  https://www.ibo.org/programmes/diploma-programme/

*Özel Ataşehir Geleceğin Okulları Anadolu Lisesi is a candidate school for the Diploma Programme. This school is pursuing authorization as an IB World School. IB World Schools share a common philosophy - a commitment to high-quality, challenging, international education- that we believe is important for our students. Only schools authorized by the IB Organization can offer any of its four academic programmes: the Primary Years Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), the Diploma Programme (DP), or the Career-related Programme (CP). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted.

For more information, please follow the IB Diploma Programme link https://www.ibo.org/programmes/diploma-programme/

Öğretmen Tanışma Etkinliği
28.08.2018

Öğretmen Tanışma Etkinliği

Öğretmenlerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi öncesi tanışma etkinliğinde bir araya geldi.

Bale Derslerimiz Başladı
12.11.2018

Bale Derslerimiz Başladı

Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman eğitmeni eşliğinde uyguladığımız bale dersimizde, esnetme ile başlayıp koreografide kullanacağımız hareketleri tekrar ettik.

Sizi aramamızı ister misiniz?