GEO Koleji Tanıtım Günü 4 Mayıs’da

24.04.2019

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

Eğitimi nasıl değiştirdiğimize tanık olmak; okul öncesi ilkokul, ortaokul ve lise kademelerini daha yakından tanımak ve detaylı bilgi almak için sizleri GEO Koleji Tanıtım Günü'ne davet ediyoruz. Tanıtım gününe katılım sağlamak, okulumuzu ve eğitim modelimizi daha yakından tanımak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Ataşehir Kampüsü
4 Mayıs Cumartesi saat 10:00

Balmumcu Kampüsü
4 Mayıs Cumartesi saat 10:00

Veli Bilgileri
Öğrenci Bilgileri

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

Sizi aramamızı ister misiniz?