GEO Koleji Tanıtım Günü 4 Mayıs’da

24.04.2019

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

Eğitimi nasıl değiştirdiğimize tanık olmak; okul öncesi ilkokul, ortaokul ve lise kademelerini daha yakından tanımak ve detaylı bilgi almak için sizleri GEO Koleji Tanıtım Günü'ne davet ediyoruz. Tanıtım gününe katılım sağlamak, okulumuzu ve eğitim modelimizi daha yakından tanımak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Ataşehir Kampüsü
4 Mayıs Cumartesi saat 10:00

Balmumcu Kampüsü
4 Mayıs Cumartesi saat 10:00

Kayıtlarımız kapanmıştır, ilgi gösteren değerli veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Lisen Hazır Peki İngilizcen?
14.06.2019

Lisen Hazır Peki İngilizcen?

Liseye başlayacak öğrencileri İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulumuza bekliyoruz!

Atatürk'ü Anma Töreni
10.11.2019

Atatürk'ü Anma Töreni

Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...