GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da

22.02.2019

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

Eğitimi nasıl değiştirdiğimize tanık olmak; okul öncesi ilkokul, ortaokul ve lise kademelerini daha yakından tanımak ve detaylı bilgi almak için sizleri GEO Koleji Tanıtım Günü'ne davet ediyoruz. Tanıtım gününe katılım sağlamak, okulumuzu ve eğitim modelimizi daha yakından tanımak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Ataşehir Kampüsü
6 Nisan Cumartesi saat 10:00

Balmumcu Kampüsü
6 Nisan Cumartesi saat 14:00

Veli Bilgileri
Öğrenci Bilgileri

Bale Derslerimiz Başladı
12.11.2018

Bale Derslerimiz Başladı

Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman eğitmeni eşliğinde uyguladığımız bale dersimizde, esnetme ile başlayıp koreografide kullanacağımız hareketleri tekrar ettik.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık
08.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri
27.03.2019

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Balmumcu kampüsü olarak aynı saat aralığında kitap okuyup, kitap okumanın önemi üzerine farkındalığımızı arttırdık.

Oyuncak Müzesi Gezileri
12.12.2018

Oyuncak Müzesi Gezileri

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde
27.03.2019

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde

Balmumcu kampüsü perdelerini 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Ceyhun Yılmaz ile açtı.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

Sizi aramamızı ister misiniz?