İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

21.02.2019

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi. 16 ressamı kolaj ve illüstrasyon tekniği ile anlatan “Kırmızı Balon Ünlü Ressamları Tanıyor” isimli çocuk kitabının yazarı ve illüstratörü Elif Gül Aydın okul öncesi ve ilkokul öğrencileri ile Balmumcu kampüsümüzde okuma ve kolaj atölyesi yaptı.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.