İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

03.03.2019

Penga ve Menga isimli kitabın yazarı Vivet Pitelon Sparkes, öğrencilerimizle bir atölye gerçekleştirdi. STEAM destekli bu eğitimde, öğrencilerimize farklı bakış açıları kazandırdık ve el-göz koordinasyonlarını geliştirmelerini destekledik.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik
13.03.2019

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik

Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi'ne yaptığımız gezi ile atık kumaş ve kağıtların atölyede işlenmesi ve el emeği ile yeniden kağıda dönüştürülmesini gözlemleyerek geri dönüşümün doğaya ve çevreye olan olumlu katkılarını öğrendik.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk
13.11.2018

Corporate Basketball League İsim Sponsoru Olduk

GEO Koleji, 60'dan fazla kurumsal firmanın basket takımlarının katıldığı lig olan Corporate Basketball League (CBL)'in isim ve anasponsoru oldu.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı
21.01.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Karne Dağıtımı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını öğrencilerimizin gülen yüzleri ile tamamladık.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?
05.11.2018

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Kızılay Haftası kapsamında Kamp Arkadaşım Kızılay hikayesi ve Dostumuzsun Kızılay şarkısı ile görsel - işitsel duyularına hitap eden çalışmalar yapıldı.

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da
22.02.2019

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı
22.01.2019

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi perdelerini Bremen Mızıkacıları tiyatrosu ile açtı. İzlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür ederiz.

Sizi aramamızı ister misiniz?