Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?

05.11.2018

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Kızılay Haftası kapsamında Kamp Arkadaşım Kızılay hikayesi ve Dostumuzsun Kızılay şarkısı ile görsel - işitsel duyularına hitap eden çalışmalar yapıldı. "Kızılay nedir? Neden kurulmuştur? soruları ile öğrencilerimiz düşüncelerini ifade ettiği dersimizde sanat etkinliğimiz ile Kızılay çadırlarını ve arabalarını tasarlayan öğrencilerimizle Kızılay’ın önemi hakkında konuşuldu.

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik
13.03.2019

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik

Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi'ne yaptığımız gezi ile atık kumaş ve kağıtların atölyede işlenmesi ve el emeği ile yeniden kağıda dönüştürülmesini gözlemleyerek geri dönüşümün doğaya ve çevreye olan olumlu katkılarını öğrendik.