Lisen Hazır Peki İngilizcen?

14.06.2019

Ortaokul bitti, LGS'ye de girdin, lise sıraları artık seni bekliyor! Hazırlık sınıfı okuyabilir ya da lise 1. sınıftan başlayabilirsin... Hazırlık sınavında destek olmak için GEO Koleji sana benzersiz bir fırsat sunuyor! IB aday okulu olan GEO Koleji dünya vatandaşı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla sadece liseye başlayacak öğrencilere özel İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulu düzenliyor. Yaz okulumuza seni de bekliyoruz! Hangi okulu tercih edeceğin önemli değil. İngilizce ve spor saatlerinden oluşan yaz okulumuzun programı aşağıda. Aşağıdaki formu doldurarak İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulumuza kayıt olabilirsin. Yaz okulumuz Ataşehir kampüsümüzde 24 Haziran'da başlayıp 12 Temmuz'da son bulacak! Kayıtlar kontenjanlar ile sınırlıdır.

Kayıtlarımız kapanmıştır, ilgi gösteren veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz!

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

Bale Derslerimiz Başladı
12.11.2018

Bale Derslerimiz Başladı

Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman eğitmeni eşliğinde uyguladığımız bale dersimizde, esnetme ile başlayıp koreografide kullanacağımız hareketleri tekrar ettik.