Lisen Hazır Peki İngilizcen?

14.06.2019

Ortaokul bitti, LGS'ye de girdin, lise sıraları artık seni bekliyor! Hazırlık sınıfı okuyabilir ya da lise 1. sınıftan başlayabilirsin... Hazırlık sınavında destek olmak için GEO Koleji sana benzersiz bir fırsat sunuyor! IB aday okulu olan GEO Koleji dünya vatandaşı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla sadece liseye başlayacak öğrencilere özel İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulu düzenliyor. Yaz okulumuza seni de bekliyoruz! Hangi okulu tercih edeceğin önemli değil. İngilizce ve spor saatlerinden oluşan yaz okulumuzun programı aşağıda. Aşağıdaki formu doldurarak İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulumuza kayıt olabilirsin. Yaz okulumuz Ataşehir kampüsümüzde 24 Haziran'da başlayıp 12 Temmuz'da son bulacak! Kayıtlar kontenjanlar ile sınırlıdır.

Kayıtlarımız kapanmıştır, ilgi gösteren veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz!

Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi
16.04.2019

Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Geleceğin Korosu, 16 Nisan Salı günü 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nin açılış gününde konser verdi.

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı
22.01.2019

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi perdelerini Bremen Mızıkacıları tiyatrosu ile açtı. İzlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür ederiz.