Lisen Hazır Peki İngilizcen?

14.06.2019

Ortaokul bitti, LGS'ye de girdin, lise sıraları artık seni bekliyor! Hazırlık sınıfı okuyabilir ya da lise 1. sınıftan başlayabilirsin... Hazırlık sınavında destek olmak için GEO Koleji sana benzersiz bir fırsat sunuyor! IB aday okulu olan GEO Koleji dünya vatandaşı öğrenciler yetiştirme vizyonuyla sadece liseye başlayacak öğrencilere özel İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulu düzenliyor. Yaz okulumuza seni de bekliyoruz! Hangi okulu tercih edeceğin önemli değil. İngilizce ve spor saatlerinden oluşan yaz okulumuzun programı aşağıda. Aşağıdaki formu doldurarak İngilizce ağırlıklı ücretsiz yaz okulumuza kayıt olabilirsin. Yaz okulumuz Ataşehir kampüsümüzde 24 Haziran'da başlayıp 12 Temmuz'da son bulacak! Kayıtlar kontenjanlar ile sınırlıdır.

Kayıtlarımız kapanmıştır, ilgi gösteren veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz!

Ataşehir Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu
01.06.2019

Ataşehir Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.

Yeterlilik Sınavı Duyurusu
17.06.2019

Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 60. Maddesi uyarınca, Özel Ataşehir Geleceğin Okulu Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim...