Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

23.10.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

Seçilen okul öğrenci meclisi başkanlarımızı tebrik ediyor, oy veren, sandık ve seçim kurullarında görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

MUN’20 Konferansına Katıldık
10.02.2020

MUN’20 Konferansına Katıldık

Balmumcu Kampüsü MUN Kulubü öğrencilerimiz, BAU MUN’20 konferansına katıldılar. MUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansları, dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak genç zihinleri dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma, güncel olaylar, küreselleşme ve çok uluslu diplomasi gibi konularda bilinçlendirmektedir. İngilizce dilinde yürütülen müzakerelerden “Honourable” ödülleri alan ve katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi
16.04.2019

Geleceğin Korosu 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nde Konser Verdi

Okulumuz öğrencilerinden oluşan Geleceğin Korosu, 16 Nisan Salı günü 3. Uluslararası Pera Koro Festivali’nin açılış gününde konser verdi.

Sizi Hemen Arayalım !