Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

23.10.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

Seçilen okul öğrenci meclisi başkanlarımızı tebrik ediyor, oy veren, sandık ve seçim kurullarında görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Pendik'te Bulunan Bir Okulu Renklendirdik
11.06.2019

Pendik'te Bulunan Bir Okulu Renklendirdik

Çocuklarımızın kültürel, sosyal, ekonomik ve çevresel ihtiyaçlara yönelik duyarlı bir biçimde hareket edebilmelerini sağlamak adına öğrencilerimizle...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık
29.10.2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı öğrenci, veli, öğretmen, müdür ve yöneticilerimizle Balmumcu ve Ataşehir kampüslerimizde coşkuyla kutladık, yaşasın cumhuriyet!