Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

23.10.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

Seçilen okul öğrenci meclisi başkanlarımızı tebrik ediyor, oy veren, sandık ve seçim kurullarında görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri
27.03.2019

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında tüm Balmumcu kampüsü olarak aynı saat aralığında kitap okuyup, kitap okumanın önemi üzerine farkındalığımızı arttırdık.

Balmumcu Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu
01.06.2019

Balmumcu Kampüsümüz IB Diploma Programı Resmi Adayı Oldu

GEO Koleji olarak büyük bir gururla 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren IB Diploma Programı için resmi aday okulu olduğumuzu bildirmek isteriz.