Okul Dışarıda Günü Etkinlikleri Gerçekleştirdik

23.05.2019

Dünya çapında düzenlenen Okul Dışarıda Günü organizasyonu kapsamında; öğrencilerimize problem çözme, takım çalışması, yaratıcılık, hayal güçlerini arttırma gibi yaşam becerilerini öğretmek ve öğrenme heyecanını arttırmak adına etkinlikler gerçekleştirdik.

Bale Derslerimiz Başladı
12.11.2018

Bale Derslerimiz Başladı

Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman eğitmeni eşliğinde uyguladığımız bale dersimizde, esnetme ile başlayıp koreografide kullanacağımız hareketleri tekrar ettik.

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık
21.02.2019

Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

Sizi aramamızı ister misiniz?