Oyuncak Müzesi Gezileri

12.12.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik. Aynı zamanda Ataşehir öğrencilerimizin bir kısmı ile de Düştepe Oyun Müzesi’nde inceleme fırsatı bulup "oyun" ve "oyuncak" arasındaki farkı öğrendik.

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde
07.01.2019

1907 Fenerbahçe Espor LoL Ekibi Ataşehir Kampüsümüzde

Vadinin Boğaları 12 Ocak’ta sizlerle! GEO Koleji Ataşehir kampüsünde 12 Ocak Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe Espor LoL ekibinin katılımıyla yapılacak olan soru-cevap ve imza günü etkinliğe tüm taraftarlarımız ve espor severler davetli.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.