Oyuncak Müzesi Gezileri

12.12.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik. Aynı zamanda Ataşehir öğrencilerimizin bir kısmı ile de Düştepe Oyun Müzesi’nde inceleme fırsatı bulup "oyun" ve "oyuncak" arasındaki farkı öğrendik.

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti
09.11.2018

Atatürk Deniz Köşküne Ziyareti

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizle 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkiliği çerçevesinde Atatürk Deniz Köşküne ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Atatürk hakkındaki bilgilerimizi pekiştirdik.

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da
22.02.2019

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık
29.10.2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladık

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, müdür, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük coşkuyla kutlandı.

Öğretmen Tanışma Etkinliği
28.08.2018

Öğretmen Tanışma Etkinliği

Öğretmenlerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi öncesi tanışma etkinliğinde bir araya geldi.

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi
05.12.2018

Çöl Kaplanı Tanıtım Gösterimi

Ataşehir kampüsü olarak ev sahipliği yaptığımız, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Çöl Kaplanı tanıtım gösterimi kapsamında Sayın Kaymakamımızı ve İlçe Protokolünü ağırladık.

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?
05.11.2018

Kızılay nedir? Neden kurulmuştur?

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Kızılay Haftası kapsamında Kamp Arkadaşım Kızılay hikayesi ve Dostumuzsun Kızılay şarkısı ile görsel - işitsel duyularına hitap eden çalışmalar yapıldı.

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti
03.12.2018

3 Aralık Engelliler Haftası Ziyareti

3 Aralık Engelliler Haftası kapsamında, Ataşehir 5. sınıf öğrencilerimizle Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down sendromlu arkadaşlarımızı ziyaret ederken, Balmumcu kampüsü 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte de Down Café’yi ziyaret ettik. Ziyaretimizle onların her zaman yanlarında olduğumuzu anlattık.

Atatürk'ü Tanıyalım
09.11.2018

Atatürk'ü Tanıyalım

Ataşehir kampüsü okul öncesi 4 yaş sınıfımızda, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına vurgu yapmak için önce görsel materyaller incelendi ardından ise "Atatürk'ü Tanıyalım" panosu yapıldı.

Sizi aramamızı ister misiniz?