Oyuncak Müzesi Gezileri

12.12.2018

Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan oyuncakları daha yakından görmeleri, günümüz oyuncakları ile kıyaslayıp tanımalarını sağlamak adına Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ne gezi gerçekleştirdik. Aynı zamanda Ataşehir öğrencilerimizin bir kısmı ile de Düştepe Oyun Müzesi’nde inceleme fırsatı bulup "oyun" ve "oyuncak" arasındaki farkı öğrendik.

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde
27.03.2019

Ceyhun Yılmaz Balmumcu Kampüsümüzde

Balmumcu kampüsü perdelerini 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Ceyhun Yılmaz ile açtı.

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik
13.03.2019

El Yapımı Kağıt Atölyesi'ni Ziyaret Ettik

Kağıthane Belediyesi El Yapımı Kağıt Atölyesi'ne yaptığımız gezi ile atık kumaş ve kağıtların atölyede işlenmesi ve el emeği ile yeniden kağıda dönüştürülmesini gözlemleyerek geri dönüşümün doğaya ve çevreye olan olumlu katkılarını öğrendik.

Pi Günü Etkinliği
14.03.2019

Pi Günü Etkinliği

Pi Günü etkinlikleri kapsamında, düzenlediğimiz Rap yarışması ile öğrenme ve anlamamızı kolaylaştırdık.

Bale Derslerimiz Başladı
12.11.2018

Bale Derslerimiz Başladı

Aytunç Bentürk Dans Akademisi'nin uzman eğitmeni eşliğinde uyguladığımız bale dersimizde, esnetme ile başlayıp koreografide kullanacağımız hareketleri tekrar ettik.

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi
23.10.2018

Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimi

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde demokrasi bilinci temeliyle gerçekleştirilen okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Seçimler öğrencilerimizin, oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini desteklemek açısından titizlik ile gerçekleştirildi.

GEO Koleji Bursluluk Sınavı 5 Ocak Cumartesi
03.12.2018

Bursluluk Sınavımız Tamamlanmıştır!

Okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde burs olanaklarından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir.

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
21.02.2019

İllüstratör Elif Gül Aydın Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

İllüstrasyon sanatçısı Elif Gül Aydın “Sanat Etkinlikleri” kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık
08.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık

Geleceğin ABC'si kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da
22.02.2019

GEO Koleji Tanıtım Günü 6 Nisan'da

Sevgili çocuklar, değerli veliler, birbirinden keyifli atölyelerde geleceğin eğitimini deneyimlemeye hazır mısınız? Sizleri İngilizce, kodlama, kukla, bilim, sanat ve spor atölyelerimize heyecanla bekliyoruz.

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı
17.09.2018

Balmumcu Kampüsümüz Açıldı

Eğitim bir gün değil, bugün değişecek!” sloganıyla Türkiye’de benzersiz bir eğitim sunmak için Balmumcu kampüsü kapılarını 2018-19 öğretim yılında açarak yola çıktık.

Sizi aramamızı ister misiniz?