Pendik'te Bulunan Bir Okulu Renklendirdik

11.06.2019

Çocuklarımızın  kültürel, sosyal, ekonomik ve çevresel ihtiyaçlara yönelik duyarlı bir biçimde hareket edebilmelerini sağlamak adına öğrencilerimizle birlikte bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Marshall Boya işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu projede öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Pendik'te bulunan bir okulu renklendirdiler.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği
12.11.2018

Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinliği

Her yıl Kasım ayının ikinci haftası Dünya Çocuk Kitapları Haftası olarak kutlanmakta. İyi bir okur olmanın önemini aşıladığımız Ataşehir ve Balmumcu kampüsü öğrencilerimiz 12 Kasım Pazartesi günü Balmumcu Kampüsü’müzde yapılan “Çiçekli Şiirler” kitabı etkinliğine katıldı.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Sizi aramamızı ister misiniz?