Tanıtım Günü ve Bursluluk Sınavı 29 Şubat’ta

01.02.2020

Ataşehir Kampüsü Tanıtm Günü ve Bursluluk Sınavı 29 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da kampüsümüzde düzenlenecek.4, 5, 6, 7, ve 8. sınıfların girebileceği sınava girecek aday öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurmalarını rica ederiz.

Sınava başvurular kapanmış ve sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlarınızı öğrenmek için 0216 709 24 36 nolu telefonu aramanız rica edilir. Gösterdiğiniz yoğun ilgilen dolayı teşekkür ederiz.

MUN’20 Konferansına Katıldık
10.02.2020

MUN’20 Konferansına Katıldık

Balmumcu Kampüsü MUN Kulubü öğrencilerimiz, BAU MUN’20 konferansına katıldılar. MUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansları, dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak genç zihinleri dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma, güncel olaylar, küreselleşme ve çok uluslu diplomasi gibi konularda bilinçlendirmektedir. İngilizce dilinde yürütülen müzakerelerden “Honourable” ödülleri alan ve katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Destination Imagination ICC Anlık Görev Şenliği’ne Katıldık
11.01.2020

Destination Imagination ICC Anlık Görev Şenliği’ne Katıldık

11 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen Destination Imagination ICC Anlık Görev Şenliği’ne, öğrencilerimiz dört anlık görev ile katıldılar.

Sizi Hemen Arayalım !