Tolga Ertem ile Atatürk Portreleri GEO'da Renklendi

05.11.2019

Ünlü ressam Tolga Ertem önderliğinde benzersiz Atatürk portreleri GEO Koleji'nde renklendi. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında ortaokul öğrencilerimizle doğaçlama gerçekçilik türünde çalışma gerçekleştiren Tolga Bey'e teşekkür ederiz.

''Şehrim Projesi'' Son Buldu
02.04.2019

''Şehrim Projesi'' Son Buldu

Ataşehir ve Balmumcu kampüslerimizde iki buçuk ay süresince gezi, gözlem, araştırma yoluyla hazırladığımız Şehrim ve Bölgeler proje sunumlarımızı gerçekleştirdik.

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı
26.12.2018

GEO Koleji “Beyaz Bayrak” Aldı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında Ataşehir ve Balmumcu kampüsümüz birbirinden ayrı yapılan denetimler sonucunda Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Erken Kayıt Dönemi