Uluslararası Ana Dil Günü'nü Kutladık

21.02.2019

UNESCO tarafından belirlenen ve 21 Şubat’ta dünyanın her yerinde kutlanan Uluslararası Ana Dil Günü’nde GEO Koleji olarak, ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte uluslararası uzlaşıyı, kültürel çeşitliliği ve çok dilliliğin önemini vurgulamak amacıyla birbirinden keyifli etkinlikler yaptık.

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı
22.01.2019

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi Perdelerini Açtı

GEO Koleji Ataşehir Sahnesi perdelerini Bremen Mızıkacıları tiyatrosu ile açtı. İzlemeye gelen tüm seyircilere teşekkür ederiz.

GEO Eğitim Bursu
10.04.2019

GEO Eğitim Bursu

GEO Koleji, geleceğin yöntemiyle burs başvurunu bekliyor! Biliyoruz ki seni, senden başka hiç kimse en doğru şekilde anlatamaz, hiçbir sınav senin kim olduğunu gösteremez, öğrenmeye olan heyecanını yansıtamaz ve yeteneklerini sergilemene fırsat tanıyamaz. Bu yüzden seni, senden dinlemek istiyoruz.